Vatandaşlardan Projelere Tam Not!

Yeniden Refah Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Manav, iki gün önce açıklamış olduğu 20 proje, vatandaşlardan tam not aldı. Hayali olmayan, altyapısı sağlam, ayakları yere basan, halkın menfaatleri ön planda olan ve yapılabilir 20 projeden halk arasında en çok konuşulanlar arasında, Şehir Un, Şehir Ekmek, Şehir Et Entegre, Şehir Yem Fabrikası, Şehir Mandıra Tesisi, Çiftçi, Besici Destekleri ve Sözleşmeli Üretim oldu. Halka umut kaynağı olan ve öne çıkan bu projeler, her yerde konuşulmaya devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Manav, seçim çalışmaları esnasında her zaman üreten Denizli’nin şehre katacağı değerlerden söz etmişti.

En çok beğenilen ve konuşulan projeler arasında yer alan “Denizli Şehir Un” için Başkan Adayı Manav,  “Belediye tarafından yetiştirilen, çevre ilçe ve köylerden hasat zamanında alınacak olan buğdayın un haline getirilerek çiftçilerimize destek olmak amacıyla satın alınması ve bu unların satışının gerçekleştirilmesi için bir programı hayata geçireceğiz.” İfadelerinde bulunmuştu.

Diğer projelerden biri olan “Denizli Şehir Ekmek” için Başkan Adayı Manav, “Belediye eliyle yetiştirilen, çevre ilçe ve köylerden hasat zamanı alınacak olan buğdayın un haline getirilerek vatandaşa ucuz ekmek olarak sunulması, simitlerin MEB’e bağlı öğrencilere dağıtılması.” Demişti.

Yine en çok ilgi gören projelerden biri olan “Denizli Şehir Et Entegre” için Başkan Adayı Manav, “Besi projesi sayesinde vatandaşımızın hayvanlarının belediye desteği ile beslenmesi, kesim vaktine geldiği zaman belediye tarafından alınarak karkas etin fiyatının düşürülmesi, bu şekilde vatandaşa Bel-Taş eliyle satışın yapılması” ifadelerinde bulunmuştu.

Diğer ilgi gören projelerden biri olan “Denizli Şehir Yem Fabrikası” için Başkan Adayı Manav, “Tarımsal ve hayvansal kalkınmaya yönelik olarak kırsal kesime ve üreticiye yem desteği için belediye eliyle yem fabrikası istihdam edilmesi.” Demişti.

Başkan Adayı Manav’ın bir başka ilgi çeken projesi ise “Denizli Şehir Mandıra Tesisi” olmuştu. Bu proje için de, “Belediye eliyle kurulan tesiste süt üreticilerinden sütün toplanması ve işlenerek vatandaşa maliyetine Bel-Taş reyonlarında sunulması ve MEB’e bağlı öğrencilere ayran-süt dağıtılması” ifadelerinde bulunmuştu.

Yine vatandaşlar tarafından en çok ilgi gören projelerden biri de “Çiftçi, Besici Destekleri ve Sözleşmeli Üretim” projesi oldu. Başkan Adayı Manav bu proje için de, “Yem fabrikamızda üretilen yemler, çiftçilerimize yılda belirli bir kilogram ücretsiz olarak dağıtılacak ve üreticiler desteklenecek. Belediyemizle yapılan sözleşme kapsamında, besicilerimize her türlü veteriner hizmeti ve sarf malzemesi karşılanacaktır. Ayrıca, et entegre tesislerimiz ve mandıramız, sözleşme gereği taban fiyat altında olmaksızın ürünleri satın alacaktır. Tohum ve gübre desteği çiftçilere sunulacak ve ürünlerin satışı için Bel-Taş reyonları kullanılacak; böylece ürün dağıtımı halkımıza uygun şekilde gerçekleştirilecektir.” Demişti.

Yeniden Refah Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Manav’ın diğer projeleri arsında,

Yeni Büyükşehir Hizmet Binası

Pamukkale ve Denizli Kayak Merkezi Sosyal Tesisleri

Genç Denizli İstihdam Ofisi

E-spor Merkezi ve Kapalı Spor Salonu

24 Saat Otobüs Seferi

Hafif Raylı Sistem

Alt Yapı iyileştirmeleri

Ana arter trafik düzenlemesi

Yaşlı Bakım Merkezlerinin Çoğaltılması

Profesyonel Spor Tesisleri

Katlı Otoparklar

Attuda Kentinin Turizme Kazandırılması

Çivril demiryolunun canlandırılması:

Engelli Yaşam Merkezleri yer alıyor.

Yeniden Refah Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Manav, “Sevgili Denizli halkı, bu projelerin hayata geçirilmesi için sizin desteğinize ihtiyacımız var.” Demiş, “Beraber çalışarak, Denizli’yi daha iyi bir geleceğe taşıyabiliriz.” İfadelerinde bulunmuştu.