Size Söz, Her Zaman Yanınızda Olacağız!

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, DİSK, Emekliler Sendikası ve Ferpa öncülüğünde düzenlenen basın açıklamasına katıldı. Aylık 10 bin lira maaşla yoksulluğa, yokluğa,sefalete  mahkum edilen emekliler, haklarını aramaya devam ediyor. Her fırsatta geçinemediklerini dile getiren emekliler bu kez de Ak Partili Denizli Büyükşehir Belediye binasının önündeydi.

“EMEKLİYİ YOK SAYANI SANDIKTA YOK SAYARIZ”

DİSK Emekli-SEN Denizli Şubesi’ne bağlı emekliler, basın açıklamasında bir araya geldi. Hayat pahalılığına isyan eden emeklileri,CHP Büyükşehir Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu da yalnız bırakmadı. Çavuşoğlu, Denizli’nin efsane başkanı Ali Marım, Pamukkale CHP Başkan Adayı Ali Rıza Ertemurve CHP heyetiyle eylemin yapıldığı alandaydı.Tek maaşla geçinmeye, hayatta kalmaya çalışan, evi kira olan emeklilere 10 Nisan’da devletin verdiği ikramiyenin 2 katı sözünü veren Çavuşoğlu, bu sözünü bir kez daha emeklilerin eyleminde, onlarla yanyana durarak dile getirdi. “Yaşadığınız maddi zorluklar karşısında nasıl mücadele ettiğinizi biliyorum” diyen Çavuşoğlu, her zaman emeklilerin yanında olacağının sözünü verdi.

“Sadakalarınızdan Bıktık, Hak Ettiğimizi Alacağız, Emeklilikte Adalet İstiyoruz, Emeklilikte İnsanca Yaşam Haktır ve Direne Direne Kazanacağız”  yazılı döviz ve pankartlarla Çınar Meydanı’nı dolduran emekliler, basın açıklamasında, seçim yatırımı olarak önlerine atılan 3 kuruşluk müjdelere karınlarının tok olduğunu bir kez de belediyenin önünden haykırdı. Açıklamanın ardından eylem sona erdi.